Lessen en Prijzen

Wil je een maandje vrijblijvend uitproberen? Dat kan voor slechts € 25,-. Je volgt 2 lessen in de studio en krijgt direct toegang tot het online aanbod. Aanmelden kan door op een les naar keuze te klikken in het lesrooster hierboven. Vervolgens krijg je de optie om je te registreren en de proefmaand aan te schaffen.
Het enige wat je nodig hebt is jezelf. Zorg dat je gemakkelijk zittende sportkleding draagt en breng eventueel een handdoek mee. Een matje is bij ons de eerste 2 keer gratis te leen.

Relax Yoga

De relax yogales is een les gericht op het verminderen van stress en beter leren ontspannen door middel van zachte maar effectieve stretch en yogaoefeningen. De houdingen zijn voor écht iedereen (20-80 jaar) toegankelijk! Je spieren worden zachter en je geest rustiger. Fijne les om je dag mee te starten of af te sluiten.

Lesdoel: ontspannen van lichaam en geest én zachtjes losmaken van stijve spieren/gewrichten

Intensiteit: laag. Geschikt voor: echt iedereen!

Yin Yoga

Yin Yoga: zeer effectieve les bij stress, onrust, spierspanning of gewrichtsklachten. Yin is een rustige vorm van yoga gericht op ontspanning. Je bindweefsel wordt soepeler en dit kan helpen bij pijnklachten in rug, nek en schouders. Daarbij focussen we op het loslaten van (spier)spanning en stress.

Lesdoel: ontspannen van lichaam en geest én losmaken bindweefsel

Intensiteit: laag. Geschikt voor: echt iedereen!

Easy Morning Yoga

Een relaxte ochtend les waarbij we ingaan op jouw behoefte. Bijvoorbeeld, rug, nek en schouders losmaken, meer energie krijgen, of juist mega hard ontspannen omdat je hoofd vol met piekergedachten zit. Een lekkere ontspannen mix van yin, zachte flow en relax houdingen.

Lesdoel: ontspannen van lichaam en geest én specifieke klachten behandelen

Intensiteit: laag-gemiddeld. Geschikt voor: iedereen.

Flow Yoga

Flow yoga is een les die bijdraagt aan je lichaam soepel en sterk maken en houden. De oefeningen helpen bij het verbeteren van je houding. We brengen harmonie tussen lichaam en geest. Een populaire les vanwege de diversiteit in houdingen en uitdagende karakter.

Lesdoel: Verbeteren houding, meer flexibiliteit en versterken van de spieren. Door inspanning volgt ontspanning.

Intensiteit: gemiddeld-hoog. Geschikt voor: iedereen op zoek naar uitdaging.

Al onze abonnementen zijn flexibel en maandelijks opzegbaar.

25 euro
2 x p/m

les in de studio + onbeperkt online

Bestel nu

Maandelijks opzegbaar
2 x per maand les in de studio +
onbeperkt online lessen volgen
speciaal voor jouw als lid

39 euro
4 x p/m

les in de studio + onbeperkt online

Bestel nu

Maandelijks opzegbaar
4 x per maand les in de studio +
onbeperkt online lessen volgen
speciaal voor jou als lid

15 euro
Losse les

les in de studio

Bestel nu

Volg een losse yogales
Super flexibel
1 maand geldig

123,50 euro
10-rittenkaart

les in de studio

Bestel nu

10-rittenkaart yoga
voor lessen in de studio
6 maanden geldig

Al onze abonnementen zijn flexibel en maandelijks opzegbaar! Want wij snappen dat jij niet meteen voor een jaar wilt tekenen en vinden het ’t meest eerlijk als jij betaalt voor wat je afneemt.

Je hebt de mogelijkheid om:
Wekelijks een vaste les te volgen
Of kies voor flexibiliteit en meld jezelf aan wanneer het jou uitkomt
Keuze uit abonnementen, strippenkaarten of losse lessen
Voor ieder wat wils

Daarnaast staan onze online lessen 24/7 voor al onze abonnementhouders ter beschikking. Deze kun je volgen wanneer jij er behoefte aan hebt, thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Heb je nog geen yogamat? Glij je steeds weg tijdens de les? Of doen je knieën, polsen of rug pijn bij contact op de mat? Dan is je mat wellicht te dun. 

Wij zijn op zoek gegaan naar een kwalitatief goede yogamat voor een betaalbare prijs voor jou als lid. En zijn uitgekomen op de LMX Yoga mat PRO. Geen bekend yogamerk, maar van zeer hoge kwaliteit en een stuk voordeliger dan een gemiddelde Manduka.

Deze luxe en comfortabele mat biedt de beste ondergrond voor alle yogalessen. Door de speciale structuur is de mat stroef en is wegglijden er niet meer bij. Tevens is de yoga mat extra dik voor een comfortabele ondersteuning van je wervelkolom, heupen, knieën en ellebogen. Nooit meer pijnlijke gewrichten tijdens de les. Wij als docenten gebruiken deze mat zelf en zijn zeer tevreden hierover.

Wil je de mat uittesten? Dat kan, vraag een van de docenten ernaar.

Prijs yogamat: € 49,95