Team.yoga.studio.het.ontspanningshuis.rotterdam.oost.jpg

Wie zijn wij

Tess de Wild
Owner & Founder

Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Of het gaat om natuurlijke voeding, bewegen of in de natuur zijn, allen elementen welke stress verlagen en de gezondheid verbeteren. Maar humor, plezier maken en voldoende tijd voor mezelf vrijmaken, zijn net zo belangrijk als het gaat om mezelf fit en gelukkig voelen.

Ik heb geprobeerd al deze elementen samen te brengen in Het Ontspanningshuis, omdat ik jou graag help om net als ik fit, gezond en gelukkig te zijn. Met een gevarieerd lesrooster is bewegen en ontspannen voor iedereen toegankelijk en dat vind ik belangrijk. De groene omgeving waarin wij zitten draagt bij aan het verlagen van de stresslevels. De yogalessen zijn bedoeld als momentje voor jezelf, daarom kun je ook altijd even blijven hangen voor een bakkie.

Yoga wordt vaak geassocieerd met serieus en zweverig, ik wil dat stigma doorbreken. Omdat humor zo lekker doet relativeren neem ik mijzelf ook niet te serieus. Lachen is tenslotte goed voor de gezondheid en maakt het leven leuk!

Het einddoel van iedere les is: ontspannen naar huis. Door mijn sportachtergrond en werk als personal trainer, weet ik als geen ander dat na inspanning als vanzelf ontspanning volgt. Zo is de naam Het Ontspanningshuis ontstaan.

Voor mij gaat yoga over (opnieuw) voelen, mijn lijf versterken, ontspannen en mijn mindset verbreden. Daar ondersteunen ik jou graag bij. Hoe je daar invulling aan geeft is natuurlijk aan jou. Bekijk ons lesrooster en kom gewoon eens een maandje proberen.

 

Ginie
Yoga docente

Meer dan 10 jaar geleden ben ik mijn opleiding bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte begonnen. Vanaf 2000 geef ik Hatha Yoga lessen aan groepen van 5 tot 20 deelnemers en ben ik Yogacoach voor kleine groepen. Het lichaam is altijd het uitgangspunt, de adem de verbinding tussen lichaam en geest.

Yoga betekent voor mij, thuiskomen, bewustwording, focus, loslaten wat niet gaat, acceptatie en ontspanning. Dit geef ik graag mee aan jou als deelnemer. Aandacht geven aan jezelf, in je kracht komen, omgaan met fysieke weerstand, ongemak, onvermogen. Yoga betekent voor mij een uur de tijd voor jezelf. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ginie geeft bij ons les op invalsbasis.