yoga-nesselande

Yoga Nesselande

Ben je op zoek naar een fijne yoga studio in de buurt van Nesselande?

Onze yoga studio zit op 10 minuten afstand van Nesselande boulevard. Namelijk in Capelle XL, vlak naast het Alexandrium.  We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Of je nu slank of vol bent, lenig of stijf, man of vrouw, iedereen kan yogales volgen bij ons. We bieden lessen aan voor starters maar ook voor gevorderden. Je kunt daarbij denken aan een fijne Relax yogales bijvoorbeeld wanneer je stress ervaart. Tot aan een pittige Power Yogales voor wie lekker actief bezig wilt zijn. En alles daartussenin hebben we ook. Kortom voor ieder wat wils.

 

Onze visie op yoga en jouw gezondheid

Bij yoga bewegen we en tegelijkertijd zitten er ontspanningselementen in een les. Als je het ons vraagt, zijn beweging en ontspanning essentieel voor je gezondheid. Jij weet denk ik wel wat het belang is van bewegen, maar weet je ook wat het belang van ontspanning is?

Wij denken namelijk dat ontspanning misschien nog wel belangrijker is dan bewegen. Dat komt omdat je mentale toestand voor een groot deel bepaald hoe je je voelt. En je kan pas helder nadenken en gezonde keuzes maken als je ontspannen bent. Niet als je in een crisis zit of wanneer de werkdruk te hoog is. Ook voel je je pas lekker in je vel en gelukkig als er ieder geval aan de voorwaarde ontspanning is voldaan.

Natuurlijk is beweging ook super belangrijk als we kijken naar je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Zachte bewegingen kunnen je juist helpen om van je hoofd naar je lijf te gaan. Daardoor ga je je meer ontspannen voelen. Daarom combineren we deze twee tijdens een yogales. Aan jou de keuze welke les bij je past én waar je behoefte aan hebt.

Om de les te kunnen afstemmen op wat jij nodig hebt, hebben we flexibiliteit nodig. Daarom heb je bij ons toegang tot alle lessen, je zit niet vast aan een tijdstip of lestype. Je komt wanneer het je uitkomt. Wel zo fijn, want dan kun je altijd een les volgen die op dat moment voldoet aan je behoefte.

Met onze 3 proeflessen voor € 25,- aanbieding kun je al onze lessen geheel vrijblijvend uitproberen.

Lesrooster:

Klik hier
De voordelen van yoga en ontspanning voor jou:
  • De ademhaling verbetert
   Spieren worden zachter
   Je krijgt meer energie
   Zowel lichamelijk als geestelijk kom je weer in balans
   Helpt je spieren te verstevigen
   Versoepelt bindweefsel
   Ontspanningsoefeningen kunnen ondersteunend werken bij stressklachten als hyperventilatie
   • De bloedsomloop verbetert en de bloeddruk daalt

Wij zijn gevestigd in Capelle ad IJssel, op 10 minuten afstand van Nesselande boulevard:

Het Ontspanningshuis
Adres: Lylantse Baan 3
2908LG Capelle aan den IJssel
Parkeren is gratis. Er een lift aanwezig.

E: hello@hetontspanningshuis.nl
T: +31(0)6 23 92 17 69