yoga-rotterdam-hetontspanningshuis

Yoga Rotterdam Alexander

Ben je op zoek naar een fijne yoga school met persoonlijke aandacht in omgeving Rotterdam Alexander?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze yoga school zit officieel in Capelle aan den IJssel, precies op de rand van Rotterdam Alexander. We zijn een middengrote yogastudio. Maar voor ons ben je geen nummer, wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. We bieden lessen voor ieder niveau. Van jong tot oud. Flexibel of niet. Wat wij belangrijk vinden is dat jij je op je gemak voelt bij ons en je met een ontspannen gevoel naar huis gaat na de les.

Onze visie op jouw gezondheid

Jouw mentale, fysieke en emotionele gezondheid vormen één geheel. Zonder daarin vaag of zweverig worden. Wat heeft dat nu met yoga te maken denk je misschien. Yoga is een bewegende meditatie waarbij al deze elementen aan bod komen. We bewegen met ons lichaam (fysiek), tegelijkertijd trainen we onze mind (mentaal) om bewust aanwezig te blijven bij wat we voelen (emotioneel en fysiek) in het lichaam.

Die totale body & mind training vind je maar in weinig andere beweegvormen terug. Dat maakt yoga zo bijzonder. Wij van Het Ontspanningshuis snappen dit als geen ander en zijn daarom zo enthousiast om jou te laten proeven van wat yoga te bieden heeft. Iedereen kan yoga beoefenen en leren, zonder dat je daarvoor flexibel of fit hoeft te zijn. Dat is het leuke juist.

In iedere les die je bij ons volgt zal je merken dat ontspanning een terugkerend element is. Waarom? Omdat hedendaags stress en overspannenheid een killer is als het gaat om jezelf gezond, fit en gelukkig te voelen. Ontspanning is noodzakelijk om helder te kunnen denken, te kunnen waarnemen wat je nodig hebt, om lief te kunnen hebben, om goed voor jezelf te zorgen en om gezond oud te kunnen worden. Natuurlijk is daarvoor meer nodig dan alleen ontspanning, maar ontspanning is wel de allereerste stap bij stress en overbelasting.

Breng de balans terug!

In deze yang maatschappij (dit staat voor actief zijn, mannelijke energie en het denken ) is het belangrijk om de balans te vinden door wat meer de yin (dit staat voor herstel, rust, vrouwelijke energie en het voelen) kant op te zoeken. Dat kan door middel van een yin yoga les. Tegenwoordig heel populair, je snapt waarschijnlijk wel waarom. Het is een fantastische les om tot rust te komen. Maar dat kan ook tijdens onze Relax Yoga les. Een unieke les speciaal door ons samengesteld om aan de ene kant het lichaam los te maken en aan de andere kant meer te voelen en mentale rust te vinden.

Voor wie beiden nodig heeft is er de Yin/Yang les, een combi van actief bewegen en vervolgens een diepe ontspanning. En voor wie niet genoeg Yang in zijn leven heeft kan helemaal op gaan in de Gentle Flow of Power Yoga lessen. Want we hebben beiden nodig. Afhankelijk van wat je verder nog beoefent op sport/beweeggebied kun je een les uitkiezen die op dat moment geeft wat je nodig hebt.

Kom jij binnenkort langs om een van onze lessen uit te proberen?

Bij ons kun je heel voordelig kennis maken met yoga door 3 proeflessen te proberen voor slechts €25,-!

Lesrooster:

Klik hier
Yoga draagt bij aan je gezondheid:
  • Helpt om weer helder te denken
   Krijg meer mentale veerkracht
   Voel je energieker na de les
   Algehele balans tussen lichaam en geest
   Meer kracht in spieren
   Stimuleert bindweefsel soepel te worden
   Helpt bij ademhalingsproblemen
   Ondersteunt bij opvliegers door de overgang
   Bloeddruk daalt

Wij zijn gevestigd in Capelle ad IJssel, nabij winkelcentrum Rotterdam Alexandrium:

Het Ontspanningshuis
Adres: Lylantse Baan 3
2908LG Capelle aan den IJssel
Parkeren is gratis. Er een lift aanwezig.

E: hello@hetontspanningshuis.nl
T: +31(0)6 23 92 17 69